Un parinte va dori intotdeauna sa ofere tot ce este mai bun copiilor sai.

Incaltamintea adecvata varstei reprezinta una din preocuparile permanente ale parintilor. Si asa ar trebui sa fie. O pereche nepotrivita de incaltaminte pentru copii, nu le strica doar ziua, insa le poate dauna grav mersului. Multi parinti pe care i-am intalnit se plang de calitatea din ce in ce mai neadecvata a incaltamintei pe care o gasesc pe piata. Multe perechi nu rezista nici macar un sezon sau dauneaza mersului copiilor.

Stim deja: calitatea conteaza. Dar ce inseama calitatea in ceea priveste incaltamintea pentru copii? Iata ce am invatat noi in cei peste 20 de ani de experienta in productia de incaltamintea pentru copii.

  1. Calapodurile dau forma incaltamintei. Alegeti brandurile de traditie care au investit in cercetare si au perfectionat calapoadele folosite in functie de nevoie reale ale copiilor.
  2. Intrarea usoara a piciorului in perechea de incaltaminte este esentiala. Copiii nu au rabdare sa se incalte. De aceea, trebuie sa investiti in modelele care ofera o deschidere ampla pentru o incaltare rapida.
  3. Materialele de calitate vor asigura confortul necesar unei purtari indelungate. Interiorul pantofului conteaza la fel de mult, poate si mai mult, decat exteriorul. Materialele de calitate se refera atat la interior, cat si la exterior. Copiii alearga, sar, merg cu trotineta sau cu bicicleta. Realizeaza o serie de activitati pe parcursul unei zile. De aceea, materialele conteaza.

Alegerea incaltamintei pentru copii reprezinta o decizie importanta. Speram ca v-am ajutat cu acest articol.

Show Buttons
Hide Buttons
0

Coșul tau