Despre PJ Shoes

Cutii mari

PJ Shoes – producator incaltaminte copii

Brandul PJ s-a nascut din dragostea noastra pentru copii si pasiunea pentru incaltaminte copii.

Pache Junior (PJ) produce si comercializeaza incaltaminte pentru copii dupa cele mai inalte standarde. Experienta noastra de peste 30 de ani o punem la picioarele micutilor nostri clienti pentru ca ei sa se bucure de tot ce inseamna calitate, confort si siguranta cu fiecare pas pe care il fac.

Produsele PJ ofera libertatea de a se juca, alerga si exprima pentru cei mai pretentiosi si pretiosi clienti ai nostri: copiii.

Compania noastra recunoaste particularitatile anatomice ale picioarelor micutilor nostri. De aceea, incaltamintea noastra este din piele naturala sau materiale in care nu intra apa si care permit piciorului sa respire. Talpile si calapoadele folosite respecta cele mai riguroase standade de calitate. De altfel, compania noastra detine ISO9001.

PJ Shoes este specialist in incaltamintea pentru copii, o incaltaminte moderna, potrivita si sanatoasa in acelasi timp. Filosofia companiei de incaltaminte pentru copii este aceea de a produce si comercializa incaltaminte de inalta calitate, sanatoasa, confortabila, practica, moderna si care in acelasi timp protejeaza picioarele sensibile ale copiilor. Magazinul online de incaltaminte pentru copii ofera un serviciu greu de egalat: transport gratuit, retur gratuit, livrare in 24H, consiliere telefonica pentru alegerea numarului corect. Cumparand de pe site-ul nostru aveti garantia ca primiti perechea de incaltamine copii originala, fabricata cu drag in Romania. Acest magazin online de incaltaminte pentru copii este magazinul direct al producatorului de incaltaminte.

PJ Shoes ofera incaltaminte pentru toate categoriile de copii: de la numar 18 pana la 38; incaltaminte de scoala, incaltaminte de iarna, incaltaminte copii primii pasi, incaltaminte copii de ocazii, eleganta, dar si incaltaminte copii sport. Astfel, putem spune ca suntem singurul producator roman de incaltaminte copii care ofera cea mai mare varietate de modele.

Suntem mandri sa spunem ca suntem 100% “Fabricat in Romania”.

Incaltamintea pentru copii PJ Shoes inseamna calitate, functionalitate si confort!