poza1

Fabrica noastra – Suntem mandri ca suntem un brand romanesc. Suntem mandri ca putem oferi locuri de munca. Suntem mandri ca producem ceea ce ne place cel mai mult: incaltaminte pentru copii. Inovam si cautam in permanenta solutii prin care sa eficientizam procesul tehnologic.

Pro Comod Shoes este producatorul de incaltaminte din spatele brandului PJ Shoes. Infiintata in 1997, societatea Pro Comod Shoes a avut printre clientii sai cele mai mari nume din industrie: Clarks, Primigi, Ciao Bimbi, Imac, Dolomite, etc.

Managementul companiei, precum si oamenii cheie din procesul de productie, au in spate peste 30 de ani experienta in productia de incaltaminte. Fabrica este tehnologizata dupa ultimele standarde. Pro Comod Shoes este certificata ISO 9001 si Gore Tex. Compania a obtinut foarte multe premii de la Ministerul de Economie si Primaria Sectorului 4 pentru activitatea desfasurata. Angajatii nostri lucreaza cu suflet si multa iscusinta fiecare pereche de pantofior.


Suntem atenti la fiecare detaliu, lucram in echipa si ne gandim in permanenta la cum putem imbunatati pantofii pe care ii producem.


Misiunea noastra este sa castigam increderea parintilor si sa oferim copiilor un produs minunat pe care sa il adore. Nu e usor, insa iubim ceea ce facem si ne consideram norocosi.

Show Buttons
Hide Buttons
0

Coșul tau