Incaltaminte copii| Incaltaminte sport

Sportul in viata copilului ofera multiple beneficii. Nu doar la nivel de dezvoltare fizica armonioasa, ci si la nivelul socializarii si al sanatatii pe termen lung.

incaltaminte sport copii
Miscarea ajuta copiii sa creasca nu doar din punct de vedere fizic. De la fotbal pana la mersul pe role, de la inot pana la mersul pe jos, sportul le ofera copiilor sansa de a se dezvolta armonios. Practicat in echipa sau in cadru organizat, sportul ii ajuta pe copii sa fie mai sociabili, sa lucreze usor impreuna cu ceilalti si sa inteleaga ce inseamna fair-play. In plus de beneficiile sale sociale, sportul ofera si o metoda grozava pentru copii de a se distra.

incaltaminte sport

Incaltamintea de sport este foarte importanta. Caracteristicile incaltamintei pentru copii trebuie sa bifeze urmatoarele casute: flexibilitate, confort si greutate usoara. Incaltamintea pentru copii PJ Shoes ofera toate aceste calitati, iar in plus, oferim un design modern si materiale naturale.

Adidasii sport Salvatore sunt fabricati din piele la exterior si material textil anti-perspirant, iar acoperisul de brant este fabricat din piele. Combinatiile de culori ii vor face preferatii copiilor.

salvatore-blue-2

salvatore-fuxia-2

salvatore-gri-2

 

Descoperiti-ne toata incaltaminte copii si incaltaminte sport pe site-ul nostru.

Categorii: Baieti

Show Buttons
Hide Buttons
0

Coșul tau