Incaltamintea pentru primii pasi

In cei 10 ani de cand producem incaltaminte pentru copii pentru brandul nostru, la care mai adaugam alti 10 ani de cand producem incaltaminte pentru copii pentru alte branduri, cerintele si informatiile din piata, in ceea ce priveste incaltamintea adecvata pentru primii pasi, au variat considerabil. Perioada la care se fac primii pasi poate sa difere considerabil de la copil la copil. Sunt copii de 8 luni care deja au facut primii pasi, pe cand unii ii fac la 1 an si 3 luni. Doctorii considera dezvoltare normala ambele situatii si totul intre. Ca parinti dorim sa le oferim copiilor nostri cel mai bun start in viata, iar incaltamintea pentru primii pasi nu face nici o exceptie. In acest articol, vom expune parerile noastre bazate pe o experienta de 20 de ani in incaltamintea pentru copii.

Primii pasi trebuie si sunt inevitabil facuti de toti copiii fara pantofiori – desculti. Mersul descult dezvolta muschii boltei plantare si ajuta copilul sa isi capate incredere in propriile forte. Copilul simte pamantul sub picioare si isi dezvolta simturile in ceea ce priveste orientarea in spatiu pe propriile picioare. Mersul descult, care intervine cel mai des in perioada 8-12 luni, are beneficii nenumarate asupra copilului de natura fizica, psihica si emotionala.

Noi intervenim in viata copilului atunci cand acesta trebuie sa se incalte sau mersul descult nu mai este o optiune. Pantofiorii nostri pentru primii pasi ofera:

  1. Comfort, fiind fabricati din piele naturala. Pielea naturala este un material care permite piciorului sa respire, care se misca cu piciorul si se pliaza pe forma piciorului.
  2. Flexibilitate, pentru ca folosim talpi usoare si flexibile. Recomandam incaltaminte cu talpi pentru copiii care au deja peste un an si merg pe afara cu usurinta. Pantofii care nu au talpi, nu pot proteja mersul copiilor de pietrele sau denivelarile terenului. Talpile trebuie sa fie flexibile si usoare pentru a ajuta micutii.
  3. Talonet evidentiat, nu supradimensionat. Talonetul nostru sustine bolta piciorului, urmarindu-i linia naturala. Talonetul supradimensionat a fost un trend si o cerinta acum cativa ani, trend pe care noi nu l-am adoptat, considerand ca dauneaza mersului, daca nu este prescris de un doctor.
  4. Sustinerea gleznei. Desi glezna nu trebuie sa fie fixata, ea trebuie sustinuta. Picioarele au tendinta sa derapeze in lateral, mai ales daca copilul se grabeste sau alearga. Aceasta poate duce la accidente. Noi, in cercetarile noastre, am observant ca un copil merge mai usor si corect atunci cand glezna este sustinuta, decat in papuci, de exemplu.
  5. Deschidere ampla, pentru a putea fi incaltati cu usurinta. Este bine cunoscut faptul ca micutii nu au rabdarea unui adult de a sta nemiscati prea mult timp. De aceea trebuie cautata incaltamintea pentru primii pasi care sa ofere o deschidere ampla.
  6. Calitatea. Am lasat la sfarsit singurul atu care ne diferentiaza de alti producatori sau importatori de incaltaminte pentru copii pentru primii pasi. Fiecare model, trece printr-un proces riguros de proiectare si testare. Modelul dupa ce a fost creat si produs in prototip, este probat pe mai multe tipuri de picioruse (de obicei pe copiii nostri J ). Cei mici sunt rugati sa se joace in ei, sa alerge, sa paseasca. Daca vorbesc, ii incurajam sa ne spuna cum se simt in ei. Acordam foarte mare atentie detaliilor din interiorul pantofului, pentru a ne asigura ca nimic din ce se simte la interior nu deranjeaza.

Astfel, copiii nostri au purtat si au invatat sa mearga cu pantofiorii PJ Shoes. Am incaltat multi alti copii de-a lungul celor 20 de ani de experienta in productia de incaltaminte pentru copii si putem afirma ca suntem mandri de produsele noastre destinate primilor pasi. Pentru a vedea toata colectia noastra de incaltaminte pentru primii pasi va rugam sa dati click aici.

Show Buttons
Hide Buttons
0

Coșul tau