incaltaminte iarna copii

Incaltaminte de iarna pentru copii

  • Sezonul rece este perioada de care parintii de tem cel mai mult. Raceli, viroze si alte boli sunt in mintea oricarui parinte. Cu toate acestea, copiii devin nelinistiti daca nu gasesc oportunitati de as consuma energia. Asa ca joaca in parc devine necesara si in sezonul rece. Iarna este o perioada atat de frumoasa care va ramane in amintirea copilului o viata. Astfel, iata cateva sfaturi pentru alegerea corecta a incaltamintei de iarna pentru copii.

Ghete imblanite copii

Ghete imblanite copii pentru sezonul rece uscat

  • Piciorusele copiilor trebuie protejate de temperaturile scazute. Ghetele imblanite copii din piele sunt recomandate pentru sezonul rece uscat. Pielea la exterior este materialul cel mai calitativ pentru a proteja picioarele. La interior incaltamintea de iarna trebuie sa aibe blana peste tot, inclusiv pe acoperisul de brant. Astfel, piciorul va fi protejat din toate partile. De asemenea, pielea folosita, precum si talpile, trebuie sa fie usoare pentru a nu obosi piciorusele copiilor.
  • Recomandam, modele King, Kiro sau Luca.

Apreschiuri copii

Apreschiuri copii pentru sezonul rece umed

  • Cand vine vorba de zapada totul se schimba. Incaltamintea de iarna nu trebuie doar sa tina piciorul cald, dar sa il mentina si uscat. Apreschiurile de copii pentru zapada trebuie sa aibe talpa impermeabila si antiderapanta, precum si fasul impermeabil. Desi au aparut multe versiuni de apreskiuri la toate nivelurile de pret, trebuie investit intr-o pereche de apreschiuri pentru copii putin mai scumpa pentru ca materialele folosite, precum si tehnologia de productie, fac diferenta la temperaturi scazute si timp indelungat de expunere la umezeala.
  • Recomandam apreschiurile FUN care sunt usor de incaltat si foarte confortabile.

Urmarind aceste sfaturi putem alege mai usor perechea potrivita de incaltaminte de iarna pentru copii. Click aici pentru oferta online PJ Shoes.

Categorii: Baieti

Show Buttons
Hide Buttons
0

Coșul tau