Incaltaminte Iarna

Incaltaminte copii iarna

Incaltaminte copii iarna special creata pentru un confort ridicat. Incaltamintea de iarna este impermeabila si rezistenta la temperaturi scazute. Apreskiuri, bocanci, cizme pentru copii toate produse dupa cele mai inalte standarde.

Ghetutele imblanite au blanita groasa la interior si piele moala si confortabila la exterior. Ghetutele sunt foarte confortabile si au un design clasic. Talpa este antiderapanta.Ghetele imblanite cu sistem de inchidere dublu din velcro, o deschidere foarte larga, talonet, precum si o talpa usoara lipita si cusuta.

Apreskiurile PJ Shoes sunt perfecte pentru jocurile in zapada. Fasul impermeabil, talpa de caciuc si blana interioara vor mentine piciorul in permanenta uscat.

Bocanci impermeabili pentru sezonul rece. Fetele sunt din piele hidrofobizata. Captuseala, avand proprietati speciale, impermeabila la apa, dar permeabila la transpiratie, va mentine in permanenta piciorul uscat. Talpa este din cauciuc antiderapant cu aderenta si rezistenta la orice suprafata. Lipita cu spuma poliuretanica, talpa ofera maximul de rezistenta.

Afișez 1–16 din 24 de rezultate