garantie-cutiiToate produsele PJ Shoes au termen de garantie 30 de zile de la data cumpararii.

Garantia se solutioneaza prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. Pentru produsele cu garantie este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente si copiile dupa factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului / expeditorului fara a i se solutiona garantia. Nu fac obiectul garantiei produsele utilizate in conditii neadecvate (altele decat cele recomandate pe etichetele / pliantele de intretinere).

Produsul se poate returna in urmatoarele conditii: sa nu fie purtati, sa ii returnati in termen de 10 zile de la data primirii coletului. Cheltuielile sunt suportate in totalitate de dumneavoastra. Va vom returna banii in maxim 7 zile lucratoare.

Ne straduim ca pozele de pe site sa reprezinte in detaliu produsele din stoc. Insa, mai sunt cazuri in care pielea, talpa, sau sireturile sa nu corespunda in tocmai cu poza.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Show Buttons
Hide Buttons
0

Coșul tau